De Muziek

De muzikale keuze is zeer spannend te noemen. Klassieke muziek, uitgevoerd in een Jazz compositie, aangevuld met de klanken van een kerkorgel, uitgevoerd in een kerk. We geven toe, het is niet een alledaags voorkomende combinatie. Toch zorgt deze combinatie dat het toegankelijk is voor iedereen.

De Millerband is een jazzband met naam en faam, bestaande uit Jos Mulder, piano/zang, Tijs van Dijk, zang en Karel van de Beek, slagwerk/zang . Zij gaan deze composities op een unieke en eigentijdse, maar vooral ook eigenwijze uitvoeren.

Ab Weegenaar is de stadsorganist van Kampen. Met zijn jarenlange ervaring met het orgel van de Bovenkerk, is hij de specialist om op deze avond de Millerband te voorzien van unieke composities. Een kerkorgel wordt vaak gezien als een beetje saai. Maar als je dat combineert met klassieke muziek uitgevoerd in een jazztint, dan weet je gewoon dat je een unieke beleving gaat hebben.

Kortom het wordt een avond om bij te moeten zijn. En het mooie? De entree is GRATIS! Reserveer hier uw kaarten om deze unieke avond niet te missen!

1
×
Hallo,
Als u vragen heeft, kunt u ons via WhatsApp bereiken. Dit nummer is niet om reserveringen door te geven!